Logghe Begrafenissen - MAATREGELEN CORONAVIRUS

MAATREGELEN CORONAVIRUS

Beste families,

als gevolg van de maatregelen die onze regering heeft genomen,
dienen we volgende afspraken in acht te nemen:

- Uitvaartdiensten in kerk en aula moeten voorlopig nog plaatsvinden in beperkte kring. Er mogen max. 15 personen aanwezig zijn en de afstand van 1,5 m tussen personen dient gerespecteerd te worden. In de praktijk wil dat dus zeggen dat het aantal gasten afhankelijk is van de plaats waar de uitvaart zal plaatsvinden met een maximum van 50 personen.

Het dragen van een mondmasker is verplicht vanaf 11/07.

- Bezoek in het rouwcentrum is terug voor iedereen mogelijk mits in achtneming van de
  voorzorgsmaatregelen.
  Dit kan elke weekdag van 16 tot 19 uur, zaterdag van 16 tot 18 uur en zondag gesloten.
  U kunt nog steeds uw medeleven betuigen via onze website www.logghe-geert.be

- Wij blijven steeds telefonisch bereikbaar op 051 57 03 03.

 

 

 

 

 

Logghe Begrafenissen - Parkeergelegenheid

Parkeergelegenheid

Wij beschikken over een ruime parking met 59 parkeerplaatsen.
Bij grote plechtigheden is dit echter onvoldoende. Er zijn in de onmiddellijke omgeving van de aula, op minder dan 5 minuten wandelafstand, enkele openbare parkings.
Hierbij een overzicht:
- Parkings aan beide zijden van de spoorweg nabij het station met in totaal plaats voor 147 auto's
- Proostdije in de Nieuwstraat met plaats voor 102 auto's
- De Markt met plaats voor 42 auto's

Logghe Begrafenissen - Airconditioning

Airconditioning

De warme temperaturen de laatste tijd zijn niemand ontgaan. Dit in combinatie met de warmte die een groep mensen afgeeft zorgden ervoor dat het in de aula soms erg warm werd. Ons huidig ventilatiesysteem was hier onvoldoende tegen bestand. Wie de voorbije week passeerde aan de aula heeft het waarschijnlijk al gezien, er werd volop gewerkt om dit te verhelpen.

Vanaf heden beschikken wij over airconditioning in de aula om uw comfort tijdens de dienst te verhogen.

Logghe Begrafenissen - Aanschaf AED
Logghe Begrafenissen - Aanschaf AED

Aanschaf AED

Jong of oud, sportief of minder actief. Jaarlijks krijgen 10.000 Belgen een plotse hartstilstand buiten het ziekenhuis. Je hebt 13 maal meer kans om slachtoffer te worden van een hartstilstand dan om te komen in een verkeersongeluk. Zeg dus nooit dat een hartstilstand bij iemand in jouw omgeving, bedrijf, sportclub of winkel niet zal voorkomen.

Daarom is het belangrijk te investeren in preventie. Want de zogenaamde ‘keten van overleven’ start met het verwittigen van de hulpdiensten. De daaropvolgende stappen zijn even belangrijk en bepalen mee de overlevingskans. Zoals de beademing, hartmassage en het toedienen van een schok met een AED.

Als onderneming waar op bepaalde tijdstippen veel mensen aanwezig zijn, vinden wij het belangrijk dat we kunnen ingrijpen indien het nodig zou zijn. Dat is de reden waarom wij de investering gemaakt hebben om een AED toestel aan te schaffen. Dit toestel hangt sinds kort bij ons in de aula. Hopelijk hebben we het nooit nodig maar moest het één leven kunnen redden, dan was het de investering meer dan waard.

Logghe Begrafenissen - Nieuwe website online

Nieuwe website online

Sinds kort kunt u terecht op de vernieuwde website van Begrafenissen Logghe. De website is volledig geoptimaliseerd voor consultatie op tablets en smartphones. Ook werd alle informatie logisch herschikt om u voortaan nog beter van dienst te kunnen zijn.

Logghe Begrafenissen - Nieuwe openingsuren

Nieuwe openingsuren

Naar aanleiding van de opening van ons nieuwe filiaal vinden we het opportuun om op alle drie de locaties dezelfde openingsuren te hebben. Vanaf 1 november 2014 zijn dit de volgende openingsuren: elke weekdag van 16 tot 19 uur, zaterdag van 16 tot 18 uur, zon- en feestdagen gesloten.