Logghe Begrafenissen - Parkeergelegenheid

Parkeergelegenheid

Gelieve bij het parkeren in de omliggende straten rekening te houden met de verkeersregels en onze buren. Voor opritten mag men niet parkeren.
De politie zal hiertoe de nodige controles uitvoeren en indien nodig verbaliseren.

Logghe Begrafenissen - MAATREGELEN CORONAVIRUS

MAATREGELEN CORONAVIRUS

Beste families,

als gevolg van de maatregelen die onze regering heeft genomen,
dienen we volgende afspraken in acht te nemen:

- Uitvaartdiensten in kerk en aula mogen terug onbeperkt plaatsvinden. Er staat geen beperking meer op het aantal aanwezigen.
- Er dient nog steeds een mondmasker gedragen te worden tijdens de uitvaartplechtigheid, zowel in de kerk als in de aula.
- Begroeting voor of na de dienst is nog steeds niet toegestaan.

- Bezoek in het rouwcentrum is voor iedereen mogelijk, mits het dragen van een mondmasker.

- Wij blijven steeds telefonisch bereikbaar op 051 57 03 03.

 

 

 

 

 

Logghe Begrafenissen - Parkeergelegenheid

Parkeergelegenheid

Wij beschikken over een ruime parking met 59 parkeerplaatsen.
Bij grote plechtigheden is dit echter onvoldoende. Er zijn in de onmiddellijke omgeving van de aula, op minder dan 5 minuten wandelafstand, enkele openbare parkings.
Hierbij een overzicht:
- Parkings aan beide zijden van de spoorweg nabij het station met in totaal plaats voor 147 auto's
- Proostdije in de Nieuwstraat met plaats voor 102 auto's
- De Markt met plaats voor 42 auto's

Gelieve bij het parkeren in de omliggende straten rekening te houden met de verkeersregels en onze buren. Voor opritten mag men niet parkeren.

Logghe Begrafenissen - Airconditioning

Airconditioning

De warme temperaturen de laatste tijd zijn niemand ontgaan. Dit in combinatie met de warmte die een groep mensen afgeeft zorgden ervoor dat het in de aula soms erg warm werd. Ons huidig ventilatiesysteem was hier onvoldoende tegen bestand. Wie de voorbije week passeerde aan de aula heeft het waarschijnlijk al gezien, er werd volop gewerkt om dit te verhelpen.

Vanaf heden beschikken wij over airconditioning in de aula om uw comfort tijdens de dienst te verhogen.

Logghe Begrafenissen - Aanschaf AED
Logghe Begrafenissen - Aanschaf AED

Aanschaf AED

Jong of oud, sportief of minder actief. Jaarlijks krijgen 10.000 Belgen een plotse hartstilstand buiten het ziekenhuis. Je hebt 13 maal meer kans om slachtoffer te worden van een hartstilstand dan om te komen in een verkeersongeluk. Zeg dus nooit dat een hartstilstand bij iemand in jouw omgeving, bedrijf, sportclub of winkel niet zal voorkomen.

Daarom is het belangrijk te investeren in preventie. Want de zogenaamde ‘keten van overleven’ start met het verwittigen van de hulpdiensten. De daaropvolgende stappen zijn even belangrijk en bepalen mee de overlevingskans. Zoals de beademing, hartmassage en het toedienen van een schok met een AED.

Als onderneming waar op bepaalde tijdstippen veel mensen aanwezig zijn, vinden wij het belangrijk dat we kunnen ingrijpen indien het nodig zou zijn. Dat is de reden waarom wij de investering gemaakt hebben om een AED toestel aan te schaffen. Dit toestel hangt sinds kort bij ons in de aula. Hopelijk hebben we het nooit nodig maar moest het één leven kunnen redden, dan was het de investering meer dan waard.

Logghe Begrafenissen - Nieuwe website online

Nieuwe website online

Sinds kort kunt u terecht op de vernieuwde website van Begrafenissen Logghe. De website is volledig geoptimaliseerd voor consultatie op tablets en smartphones. Ook werd alle informatie logisch herschikt om u voortaan nog beter van dienst te kunnen zijn.

Logghe Begrafenissen - Nieuwe openingsuren

Nieuwe openingsuren

Naar aanleiding van de opening van ons nieuwe filiaal vinden we het opportuun om op alle drie de locaties dezelfde openingsuren te hebben. Vanaf 1 november 2014 zijn dit de volgende openingsuren: elke weekdag van 16 tot 19 uur, zaterdag van 16 tot 18 uur, zon- en feestdagen gesloten.